Jag kommer hem

Nu är flyget bokat, på måndag kommer jag hem. Jag har haft 7 jättebra månader här i USA med mycket roliga resor och många underbara stunder med barnen.
Anledning av detta är nr 1 för min nackskada som har blivit mycket sämre. Jag klarar inte av vare sig jobbet eller resorna längre. Men jag åker också hem och vet att jag har fått ut det jag ville på min USA resa. Jag har lärt mig flytande engelska, jag har fått lärt mig en helt ny kultur, jag har vuxit nå enormt och mycket, mycket mer än så. Jag är så glad över att jag åkte hit och fick vara med om allt detta. :)

Det är tråkigt hur allt ska sluta och jag vet att några av er därhemma har fått mail av Chrissy om vad hon tycker om att jag åker. Jag tänker inte försvara mig själv på det. JAG vet att jag inte gjorde det här på ett fel sätt. JAG vet att det är barnsligt och elakt av henne att bete dig som hon gör. JAG vet att i framtiden kommer hon vakna och inse det också.

Ses på måndag älskade familj och vänner!!:)


Fridaaaa!!<3

Har det underbart med Frida! Vill inte blogga men det kommer bilder från bästa helgen i USA, våran NYhelg, när jag har tid!

Pappa och Frida hade gått ihop sig och köpt en massa gosaker till mig! bäst dom är!

 

p

 


RSS 2.0