Mot Arlanda!


Älskade människor

Tror jag aldrig gråtit så mycket på en dag. Vilken familj och vilka vänner
jag har. Jag kommer sakna er alla så mycket. Ni som inte har lagt till mig på skype, gör det nu!

Nu ska jag sova och om sex timmar åker jag mot Arlanda. Pirrilipirr


En dag kvar



Helt sjukt att jag åker imorgon! Vid den här tiden imorgon sitter jag på planet påväg mot New York! Allt är packat och klart, så det känns riktigt bra. Dock är det snöstorn i New York tydligen?! Är inte redo för snö än, men inget att göra åt.

Har precis tagit en promenad med Richard. Jag kommer sakna den killen så mycket, han är helt fantatiskt. Nu ska jag göra mig iordning för avskedsmiddag hos mamma. Vi blir ett helt gäng och det värmer när jag tänker hur mycket bra människor jag har runt om mig som bryr sig. Ikväll kommer också bästa tjejerna hit, tårögd redan!

Världens bästa familj

Förra helgen var vi i Stockholm. En hel helg med endast familjemys. Hur bra som helst!

En vecka kvar

Idag är det en vecka kvar och det kommer vara fullt upp hela veckan.

Ska städa rummet hos pappa idag så det är riktigt fint och fräscht när jag drar. Skulle helst vilja ta med mig hela mitt rum och alla mina grejor. Tycker om det så mycket.

Ska börja tvätta lite kläder, det jag vill ha med mig. Jättesvårt att välja vad jag ska ta med mig, blir inte mycket som kommer att få plats! Har iallafall lovat Amanda att få ta över resten ett år framöver, hon är skapligt nöjd ;)

Ikväll ska jag och Linda ut och äta och prata om allt som vi alltid gör! Efteråt ska jag ta med mig Frida hem och mysa med henne. Kan behövas för usch vad jag kommer sakna de tjejerna.

Nu ska jag åka in till Maria och bli masserad så jag orkar med allt idag! Sista gången jag går till henne, hur ska jag klara mig?

Bra kväll

Ikväll har jag varit med Linda, pratat och kika på idol. Riktigt mysigt!

Passade på att skaffa mig världens bästa pojkvän innan jag ska åka bort. Honom ska iallafall jag fortsätta på min mysiga kväll med. Underbart


Amerikanska ambassaden

Idag har jag varit på ambassaden och fixat visum.

Det började med en iskall timmes kö utanför vakten. Fick komma in till slut och då fick jag gå igenom en sån där grej som dom har på flygplatser ifall jag hade en bomb på mig eller nåt.

När jag kom in trodde jag att jag skulle få komma på min "intervju". Men nejdå, där var det kö till kön. Satt och väntade tre timmar allt som allt. Efter det fick jag komma på min så kallade intervju och den tog en minut. Viktigt! Fixade iallafall mitt visum och nu kan ingenting gå fel inför min resa. :)

Nu ska jag ta tåget hem till hudik igen, skönt!


Stockholm

Just nu sitter jag på tåget mot Stockholm. Imorgon ska jag på intervju om visum på den amerikanska ambassaden. Måste åka idag för mötet är så tidigt imorgon. Är lite nervi faktiskt!

Ska möta upp Tobias när jag kommer fram och mysa en sista kväll med honom innan min resa. Kommer bli riktigt jobbigt att säga hejdå. Men han och Tom har iallafall pratat om att komma och hälsa på mig i USA :) så jag får hoppas dom gör det!

Var snällaste tjejen imorse när jag hämtade Richard på skolan för hans lektion var inställd. Tur att han är så bra så han var värd det!


Två veckor kvar

Eftersom jag tänker vara borta ett år från svensk mark, tänker jag nu starta en blogg om min vardag som au pair i USA.

Just nu är det exakt två veckor kvar tills jag sitter på flyget mot New York, där min resa börjar. Fem dagar senare tar jag bussen till min amerikanska familj i Falls Church, Virginia. Det är tio min från vårat hus till USAs huvudstad, Washington DC. så läget på stället är perfekt! 

Men det är ändå familjens förtjänst att jag åker dit. De är helt underbara! De har två pojkar fulla av energi och en liten flicka som är så otroligt söt. Jag LÄNGTAR. 

Idag har jag skrivit packlista och jag förstår inte hur fyra årstider ska få plats i min 88 liters väska.. ska bli kul att se!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0