Lördag

Vaknade halv 7 imorse och var helt säker på att jag skulle jobba, men så var det ju inte och innan jag insåg att det var lördag var jag för "pigg" för att somna om.

Ska packa ner badkläderna nu för lite jacuzzibad hos Carolin. Hon har nämligen en sån på hennes gård.
Eftersom det är Johns födelsedag idag så blir det middag med familjen på en resturang och party med tjejerna ute på krogen efter det! Bra dag.

Kladdkaka

Igår bakade jag och Tyler kladdkaka. Jag ska ha med mig det på au pair mötet ikväll. Jag har aldrig lyckats förr så varför lyckas nu? Det gick bra när jag blandade ihop allt och som ni ser så älskade Tyler smeten. Jag satte in den i ugnen och drog på värmen och efter 15 min insåg jag att jag hade ställt ungen på grader celsius istället gör grader farenheit.. Gör ett nytt försök idag.


Älskart!

Min dag blev precis helt underbar!! Samtidigt som jag får sms av Christian att han ska komma till USA om vecka knackar det på dörren och där är postgubben med ett paket till mig från älskade Linda Berglin! Snacka om att hon känner mig. Fick mina favoritchips, lakrits och ett brev med så mycket av lindas personlighet i så jag blev alldeles tårögd. Hur ska jag kunna toppa detdär?!


The Washington DC School of Photography

Igårkväll var jag till Arlington, började med att åka till starbucks med Åsa, Pernille och Matilda. Satt där och pratade och drack kaffe tills jag åkte vidare till Elina och Loura för att söka till fotografikursen, vilket vi gjorde! Nu är det klart, den första April börjar jag att lära mig om min fantastiska kamera! Min skola hittar du här, http://wsp-photo.com/

Spa

Jag och Carolin trodde vi skulle till ett "badhus" idag. Hittade billiga biljetter till det här badhuset och tänkte, varför inte? Det visadese sig ganska snabbt när vi kommer till ingången och en man jobbar som dörrhållare att det där inte var ett badhus.. Det var sjukaste hotellet som hade en spaavdelning på nedervåingen.

Duscharna var små rum med stolar, klädhängare, shampoo, balsam, tvål i och raklödder i, det var varma handukar(blev den blöt tog man en ny), det fanns "bekinitorkare". Där man tvättade händerna fanns det body lotion, munskölj, tvål, hårspray, deo, och massa mer.. och det där var bara omklädningsrummen!
Självaste spaet var en pool, jucuzzi, ångbasu, vanlig bastu, solaium och realxavldelning med stolar och bord. Allt var i högsta lyx! Vi stortrivdes och var där tills dom stängde.

Efteråt bowlade vi med sju andra tjejer, gick inte allt för bra för mig så jag surade, hähä.

Söndag

Mysig söndag, lång frukost med familjen och sen mys med mina pojkar.

Nu ska jag åka och äta lunch med carolin och sen ska vi åka och bada på ett badhus:) efter det är det bowling med hela gänget!

Har precis pratat med min bästavän Linda om livet, älskar våra samtal. Och det finns ingen bättre bild att vakna upp till på månarna.. Toppen av lycka!

 


Deg

Ligger här i min säng och degar efter en väldigt bra kväll med Cristy igår. Vi spelade spel och drack vin. :)

Fick veta igår att vi har USAs mest internationella gymnasium här. Finns människor från 82 olika länder på den skolan, det är ungefär lika mycket människor som gick på mitt högstadie i njutis!


Känner att pojkarna, Ty och Jackson verkligen betyder mycket för mig nu, blir glad när jag träffar dom, min sötnosar. Hihi.

 

 


Fredag

Redan fredag?! Sjukt vad den här veckan har gått fort.

Idag har jag ätit frukost på underbara iHop, andra gången den här veckan, hä. Älskart!!

Nu ska vi ha tackoskväll med några grannar, gott(mer mat haha) sen ska jag träffa Christy som ska sova här!


Ty

Idag har jag haft heldag med Ty som alla torsdagar. Började morgonen men att skjutsa honom till gymnastiken. Efter det åkte vi och åt på McDonalds och sedan vidare till monkey bissnes(en lekpark inomhus). Vi var väldigt trötta när vi kom hem så han tog en nap medans jag kämpade för att hålla ögonen öppna. Nu har vi haft kompisar till barnen här så jag är helt slut efter allt jobb.

Ska vila ett tag nu och sen göra mig redo för att åka till Elina:)

min söta lunch-dejt


Regn

Blir man automatiskt deppig när det regnar? Går runt här i huset och tvättar och donar och är allmänt irriterad. En sån här dag dag vill jag ligga på bryggan i saltvik och sola en varm svensk sommardag. Tänk vad underbart! Dricka en laglig kall öl och ha alla mina vänner runt om mig. Ha, fy vad jag gör det jobbigt för mig själv nu!

Nä nu ska jag rycka upp mig. Försöka få något gjort och sedan ta en springtur på löpbandet(förra veckan gick inte som planerat haha).
Ikväll ska jag ut och äta med Christy, var längesedan jag träffade henne nu. :)


Måndag

Idag har jag jobbat heeeela dagen, 10 timmar. Barnen var lediga från skolan vilket betydde dubblet så mycket med lek. Efter vi hade lekt hemma i några timmar åkte vi till ett ställe där man målar glas. Barnen målade förfullt och när de var klara åkte vi till en lekpark.

Jag och killarna i lekparken

 

rutschkanan

 

Åkte vidare till ett födelsedagskalas där jag fick jobba och hamnade med alla barnen nere i källaren(ungefär en tredjedel av barnen är på bilden), ALLA barnen tyckte det var roligt att skrika, så varför inte skrika lite extra när alla är samlade? Jag hade sån huvudvärk efteråt så jag visste knappt vad jag hette.

 

Nu är jag så slut så jag knappt kan tänka.. har redan rättat tre stavfel i det här inlägget och antar att jag hittar fler imorgon. Godnatt

 


Helg

Äntligen helg så man får vila lite! Igår var det fredag och jag hade massa planer men var så otroligt trött så jag somnade till en film istället.. Så rolig är jag.

Nu ska jag snart åka till DC och kolla på Luther memorial med Cindy och Carolin. Är ju hans dag imorgon så får se vad dem har att bjuda på!
Efter det ska jag träffa Åsa och hitta på något med henne. Får se vad det blir :)

Min frukost


Min dag

Har haft en riktigt bra dag idag! Jag & Ty har varit och bowlat. Vi var på Fort Myers, det är ett område där alla soldater bor. På ungefär 15 banor var det bara jag och Ty som spelade och självklart har alla soldater lunch just då! Alla satt och kollade på när jag gjorde bort mig. Jag är ju så dålig på bowling haha. Ska aldrig mer åka dit över lunchtid!
Efter det hämtade jag Jackson och stannade på lekparken, det var så varmt så jag hade förmycket kläder på mig för att sitta i solen, alla barn sprang runt i t-skirts. Är det inte Januari?!
Nu har precis två tjejer från Tyskland varit här och det var längesen jag skrattade så mycket. Vi spelade uno och det finns tydligen tusen olika regler på det spelet och vi kom inte överrens, jag skrattade så jag grät. Min "speciel on special" regel gick ju inte direkt hem kan jag säga, men att lägga tvåplusare på tvåplusare och sedan dubbla det till en fyraplussare det tyckte dem var okej? Tyskar... Amanda du skulle vart här och stått på min sida!

New York City

Vid den kända julgranen och den kända skridskorbanan med flera timmars kö



Central Park



Party



Seriös som vanligt..

Jag har bilder på min kamera med, men som ni vet funkar fortfarande inte min dator. En vacker dag ska jag fixa den. Eller så kanske det är någon snäll som vill ge mig en mac i födelsedagspresent? Vore jättesnällt.


Crazy

haha matilda har lagt ut alla galna bilder från New York på facebook. Ska sno dem av henne imorgon och lägga upp på bloggen ;)


Shopping

Kom precis hem från Tysen's corner. Shoppade en svart t-skirt/kofta med spets halva ryggen och halva armarna och några enkla ringar som jag kan ha till vardags. Jag tänkte "nu ska jag börja lägga in på bloggen vad jag handlar" sen tänkte jag en gång till och vem fan vill veta det? Haha, någon?

Armbandet och halsbandet fick jag igår av min fina familj. Har haft på mig båda idag, älskart!


LOVE

Ibland får jag bara så ont i magen när jag tänker på att Elin kankse är på BB just nu. Hon har tid den 20onde men barnet kan komma närsomhelst nu! Vad ska jag ta mig till när barnet kommer och jag är på andra sidan jorden och inte kan göra nånting?

Elin, kan du tänka dig att hålla in till november?;) Nädå, ska bli underbart att bli moster igen! <3

Saknar den här tjejen så det gör ont





Tack

Fick paket idag, julklappar från familjen. Ni är bäst! Tack så mycket mamma, Micke, Elin, Johan, Tobias, Tom och Bellis <3 jag blev jätteglad!!


Tobii!

Skypeade med Tobias nyss, insåg att vi är väldigt likt varrandra!
Måste också påpeka hur vacker Tobias är på bilden.


Snö

Nu har jag precis jobbat ett par timmar. Gick med Jackson till skolan. Ty, Maggie och Chrissy är i kyrkan så jag är ledig till 1. Skönt! Kan ju säga att den här morgonen har inte varit den bästa, vaknade och var på väldigt dåligt humör(jag har mina anledningar till det), kliver upp och ska väcka grabbarna och dem säger "vi vill inte att du ska vara här, vi vill ha mamma och pappa". skjuuut mig tänkte jag. Men höll masken och allt slutade med att Jackson sa "I love you, Lisa" innan han gick in i skolan.

Igår kom första snön här VA, vi klädde självklart på oss och gick ut och byggde snögubbar och "svensk" ljuslykta som alla vart helt förälskad i! Wow, did u do thaaat?! haha:)





kärlek

And I have to speculate
That God himself did make us into
Corresponding shapes like puzzles pieces
From the clay

2 månader

Skulle ju egentligen ha gjort det här inlägget 31 december, men eftersom jag stog på en strand i miami och lyssnade på Ne-Yo live då så hade jag liksom inte tid, heheh.

Det här har gjort
i december.
Varit på svenska ambassaden, kollade på lucia, åt kladdkaka och kollade på pippi.
Varit på julkonsert och sing a long med Cindy.
Börjat drömt på engelska.
Blivit utslängd från en krog för jag berättade för vakten att jag var 19 och full.
Var på bio och somnade ungefär 20 gånger.
Skrev julkort till alla er där hemma men slutade med att jag rev sönder ett för jag skriver så fult.
Blev lurad att sushi'n var kokt så jag åt och gillade det.
Varit i sjukaste kyrkan och kollade på en juluppvisning på julafton.
Firade amerikans julafton den 25e december.
Packade väskan och drog till Florida med Pernille.

Linda Berglin <3

Hahaha Linda berättade för mig för ungefär en månad sen att hon hade skickat brev till mig med julklapp i eller något sånt. Hon skriver idag att hon hade fått tillbaka brevet och frågar "Måste man skriva namn också?" hahha ja du måste skriva namn, sopa!! Så nu hade hon fått betala för brevet igen.. Det är min tjej det!

ps.. rullbandet är upptaget så kollar på film istället med mina hakor

Mina pojkar

Vaknade imorse och pojkarna sitter på golvet och väntar på mig?! Vanligtvis får man dra dem upp ur sängen! "Lisa we want to play with u!!" värmde i hjärtat! Berättade det för Chrissy som säger att de redan på flyget hem(de har också varit i FL) började fråga efter mig. SÖTNOSAR!

Nu ska jag ta en springtur på bandet! Måste komma igång med träningen nu igen så inte jag får ännufler hakor..
Ska göra ett schema här så som jag måste följa denna vecka.

Måndag.
Morgon, rullbandet 40 min.
Kvällen, gym.
Tisdag.
frivillgt haha
Onsdag.
Morgon, rullbandet 40 min.
Torsdag.
Kväll, gym.
Fredag.
Morgon, rullbandet 40 min.

Kommer jag klara detta? tveksamt!!

Mot DC!

Sitter just nu på bussen mot DC och tänker på allt jag varit med om på de här 12 dagarna. Sol, bad, konsert, fest, shopping, fina middagar, roadtrips, nya människor, varit ledig, slappat, gått i central park och ja.. Vad har jag inte gjort? Känns som jag har varit ledig väldigt länge. Nu ska jag hem och mysa ner mig framför en film i min säng. Gud så skönt:)
Ska fixa min dator snart så jag kan lägga in bilderna från min resa.
Bilden är på mina nya skor, höööga klackar. Vart ju utskrattad sist jag var på krogen för jag hade mina kära konverse, haha.


The City

Kuuuuuul! har sovit i 3 och en halv timme inatt.. Kollade på Justin Beiber filmen? Vad ær det som ær bra med den? Ær så arg før han høll mig vaken..
Nu ska jag gøra mig iordning och jag har en lååååång dag framfør mig. Ska ju åka in till new york city idag. Sightsing, shopping och party!
Haade!

Middag

Redo för middag med massa brudar! Har aldrig träffat dom förr så det ska bli kul.
Har färgat håret blondare och nu efter jag har vant mig så känns det riktigt bra faktiskt :)


Pernille är sur och jag är tjock, typiskt


NYC

Igår och idag har Pernille jobbat och slitit medans jag har degat och kollat på. Hon har också sagt upp sig før hon vill åka hem. Alla mina vænner åker hem! buuuhuu!

Har precis bokat hotell till oss på lørdag då vi åker in till the city that neeeveer sleeps. Jag ska møta upp Matilda på hotellet och efter det blir det att kika in staden så mycket som møjligt och shopping på det såklart! Sedan kommer Pernille och en kompis till henne och førfestar med oss på hotellet før att fortsætta kvællen på olika klubbar, krogar, utestællen, kalla det vad ni vill. Fest på Manhattan helt enkelt!!
Nu ska Pernille gøra lite slingor på mig sen blir det en film! Haade dritbraa(kan flytande norska numera)!
Lite bilder från Sebring, FL.
Odds urgulliga vovve!
Otroligt stabilt må jag sæga!
Resultat
Oddan!

Gerd

Gerdan är ute och flyger hon vettu.


New York

Nu drar vi till New York!

Floridaloove

Imorgon vid den här tiden är vi i New York. Vill inte lämna Florida! Varför jobbar jag inte här?

Idag har vi slappat, vi är lagomt sliten allihopa. Tittat på tv och spelat massor av fotboll, både fötterna och huvudet är svullet haha.

Nu ska jag sova sista natten i FL. Godnatt och sov så gott där hemma min fina familj och mina fina vänner. <3


Miami

Nu ær vi i Sebring och vædret ær inte detsamma som Miami men så længe man kan gå barbent tænker jag då inte klaga! Hoppas ni har haft ett bra nyår, det har vi!
Bilder från underbara Miami

Miami

Är nu lyckligast i världen efter en dag med sol, bad, fotboll på beachen, god mat och avslutningsvis konsertbiljetter till Jason Derulo och Ne-Yo som spelar på beachen på tolvslaget inatt. Vi ska nu ta en dusch och på med nyårsklänningarna, sen är det förfest med musik som vi ska se live ikväll!!
GOTT NYTT ÅR!


RSS 2.0