Amanda

Umgås med mina bästabästa vänner, lyyckaaaa


Hemma i Sverige

Åkte hem igår och idag har jag överraskat alla! Så roligt att få träffa alla igen! Och mest av allt att få pussa på min fina systerson som är helt perfekt.
Ska åka tillbaka på måndag så blir här sex dagar.

Nu firar jag, pappa, linda och Linnea att jag är hemma med champagne :D hoppas vi ses allihopa!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3062425/images/2012/pic_191679697.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3062425/images/2012/pic_191679744.jpg" class="image">


gjort sönder min kärlek

Igår var det lasertag som gällde! Fyfasen vad det är kul! Vi har redan bestämt att vi ska göra det igen om två veckor haha. Vi åt lunch på panera bread och sen åkte jag och Carro och spelade fotboll i det underbara vädret. På kvällen kom Julia och Jenna över också och vi kollade på Oscarsgalan. Mysmys!

Lyckades tappa telefonen igår på badrumsgolvet och nu funkar den inte. Det står "ring nödsamtal" på kinesiska. Jag blir så leeeessss! Jag har allt på min iphone. Skype, textie, alla bilder... hua. Varför lyckas alltid jag?!

Lördag

Igår kom Carolin över och nu är Niagra Fallen bokat och betalt! Vi ska åka buss över till buffalo och sedan ta oss till fallen därifrån. Vi ska även åka över till Canada.. för coooolt!

Efter vi var klar med bokningen åkte vi till Coco i Georgetown.
image description

Där åt vi tysk klassisk mat. Det smakade som pannkakssnuttar med ost på. Gott!
image description

Coco gjorde min dag när hon frågar om jag gillar choklad och visar att hon har marabo, jag dog.. och åt hela.
image description

Vi åkte vidare till Pentagon Mall, köpte en t-skirt med fransar, svartslitna jeansshorts och en svart tubklänning.
Efter gallerian var det middag som gällde, på Uno.
image description
image description
Bra dag!

Nu ska jag klä på mig och åka till Laserhallen
med Carolin och hennes au pair grupp. Är astaggad :D

Niagara Fallen

Finns det nå skönare än att kliva upp, äta frukost och gå tillbaka till sängen å lägga sig igen? Nääää det gör det inte och det är exakt så min morgon har sätt ut.
Nu ska jag ta en dusch sen kommer Carolin över och då ska vi boka en resa till Niagara Fallen! Vi ska åka dit den 17e mars :):) har så mycket att se fram emot nu känner jag. Signa mig precis up för fotboll till våren, nu hoppas hoppas hoppas jag att jag får ett lag. (Det är lite annorlunda att gå med i ett lag här, kan berätta mer om det senare.)

Var med Maggie hela dagen igår, så mysigt. Hon är så söt och glad hela tiden.

 


Presenter!

Fick present på posten idag av moster, Janne, Amanda och Elias. Ett jättefint örhänge, kommer använda det flitigt! Tack så mycket!:)
Har också fått present av hela min familj på konot! Har redan använt alltihop till en bostonkurs med resa som jag ska göra i sommar. Taaaaack för den!:) puss på er alla söta!


Min dag

Underbara dag! Starta morgonen med att jobba och var så glad tack vare det fina vädet - svensk sommar. Så tog en tur till stranden med Ty.

Vid niotiden kom Elina, vi färgade håret och satt på altenen och åt pannkakor i solen och värmen.

 

Före - Efter

 

 

Spidergirl! det ni! Skrattade alldeles förmycket åt den där bilden på MIG och Jackson, haha


Elina

Jag är på så bra humör! Har precis varit på Panera Bread med Elina. Vi satt och pratade i timmar.. Kommer ut därifrån och solen bara skiner. Så på med solbrillorna och av med jackan. Vååååår! :) Åkte och köpte hårfärg tills imorgon då vi ska färga håret på varandra. Jag köpte svart! Skoja, kul va?


20

Vilken underbar födelsedag jag har haft. Började med att gå ut med Jenna, fick en silverkrona som det stod "Birthday girl" på som jag måsta ha på mig hela kvällen. Att fylla år i amerika är som att bli vald till president typ, så kronan hjälpte oss att bli väldigt fulla haha(Jag bjöd taxichaffören till mitt "birthdayparty") Sjukt kul och lyckad kväll!
Vaknade på morgonen av världens sötaste pojkar som kommer med blommor. Åt frukost på iHop, där fick jag presenter och personalen sjöng och bjöd mig på efterrätt. Av familjen fick jag högtalare och luktljus. loovit!

Nu har jag precis kommit hem från födelsedagsmiddag med tyskarna. Fick ett kort som det stog att jag ska bli bjuden på en unokväll med kocktails, kan inte bli annat än bra! Fick också en kaka med min ålder på. Vilka brudar:)

Jag hade en perfekt födelsedag. Tack så jättemycket för alla gratulationer och presenter! <3

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description


Fredag

Lika som förra fredagen är jag ledig idag och jobbar imorgon istället. Sitter och väntar på Jenna nu för nya äventyr. Det är riktigt fint väder här idag så glider runt utan jacka med solbrillerna i högsta hugg.
Have a nice day! I know I will;)


Frukost på våran balkong, tyskarna lär mig äta nutellamackor till frukost, hmm
Jenna & Carolin

image description


Alla hjärtans dag

Min alla hjärtans dag var så bra! Öppnade presenter på morgonen, fick choklad, strumpor, kort av barnen och gulligaste ramen med mina fina barn på.
Fick inspiration och insåg att det är exakt sådär alla hjärtans dag ska firas! Så jag gjorde kladdkaka som jag skar ut i olika storlekar av hjärtan, klippte ut papperstallrikar till kakan och toppade med choklarsås. Det kan inte bli förmycket i amerika ;) Gjorde också ett kort, på insidan stod det "happy valentine's day. I'm so happy to be apart of this family, thanks. love Lisa"

På kvällen träffade jag Carolin, Cindy och Bianca. Fick en chokladask, cupcakes, jättefint kort och massor av kärlek, en perfekt valentines day!

image description

image description

image description


Happy valentines day!

Står här och lagar frukost nu med massa presenter på bordet. Varför firar inte vi denna underbara dag på ett bättre sätt? Det ska jag fortsätta med varje år nu iallafall :)

Skriver mer när vi öppnar presenter och så. Ha en fantastiskt dag allihopa!


Minnen

Eftersom jag har haft förmycket fritid de senaste dagarna började jag jobba på en liten bildbomb till min blogg, efter ett att jag varit in och tittat på alla mina gamla bilder från bilddagboken.se. Det finns riktigt härliga bilder där, och tårarna började rinna när jag insåg hur mycket kärlek jag hade runt om mig av mina otroligt fina vänner. <3

Jag slutade med bilddagboken för ungefär tre år sedan och det har hänt mycket sedan dess. För ni som inte vet(pappa) så är bilddagboken ett ställe vi ungdommar laddade upp bilder på och skrev en liten rad under varje bild. Jag ska försöka få med lite undertexter från bilddagboken för man kan ju lugnt säga att jag var en kaxig dam!

"ja, mcdonald´s cup i helgen, sjukt kul! kan man se på bilden också. tack alla för helgen, och jätte bra spelat trots förluster! :)"



"saltvik är verkligen bääääst. där har jag mina bästa vänner som jag alltid hittar på nåt kul med. även att jag och viktor är så jävla snygga. (:"

 

"och även att min bästa vän, emma lööf åker till turkiet idag. du får ha det bäst älskling, JAG ÄLSKAR DIG"

 

"BITCHAAAR! <3 btw, bitchen till vänster har börjat som innebandymålvakt nu :D"

 

"jag och juliaaaa <3 :)"

 

"kollade igenom jätte gammla bilder. så sött! hahaha :D"

 

"Disco"


"KÖÖÖÖÖÖNG"


"idag ska jag till sundsvall med Amanda blandanat, vi ska på ikea sen hälsa på morfar, sen efter ska amanda sova hos mig. myyys <3"



"älska bilden! :D gammal & fin (y)
bestiga människor på den också!

om inte alla vet det så jobbar jag på fritids i iggesund och...
idag på jobbet hällde en pojke ett glas vatten över mig. -.-
och när vi gick till slaggberget så var det en unge som frågade en gubbe utan tröja varför han inte hade BH på sig!!!! HAHAH"




"G-FEST

jag är så sjukt taggad!

<3 på flickan på bilden & lördagen förra helgen!"




"Emma x2, Lisa och Johanna"



"ÄLSKA BILDEN, VI ÄR SÅ SNYGGA"




"skämtkatalogen idag :D:D:D:D:D:DD
jag och andreas, mr & mss Smith. ^^
hahahahahaha
han ser verkligen ut som en tjej."




Jag och Isaaaabel!"


"och vi är fuuuuula"



"andreas matilda johan lisa
OSLAGBARA :D
vann innebandycuppen på skolan idag. ihihihihi.

kung
"



Det finns så otroligt mycket mer roligt på min bilddagbok men vill ni se det får ni gå in själv och kolla;)

Roligheter

Jag var ledig hela dagen igår och fyllde dan med massa roligheter! Böjade morgonen tidigt med en promenad till Carolin. Tog med henne och gänget och åkte till Tysen's corner och shoppade och åt shushi, är helt galen i shushi tredje gången på en vecka!! På eftermiddagen kom Christy och hämtade upp mig för att åka till Gergetown och äta middag och kolla lite i de DRYA affärerna där. Var mycket trevligt och jag träffar henne alldeles för sällan. Efter det var det bio som gällde, "The Vow". Riktigt bra må jag säga, vi alla satt och stoooorgrät. Var svårt att låta bli.

Idag har jag tränat, ska försöka komma tillbaka till min rutiner nu! Nu ska jag jobba några timmar sen ska jag träffa Elina och vi får se vad vi hittar på. Lutar mot german houseparty!

Fortkörning

Alltså vafan!! Hur lyckas jag? Åker på en väg helt utan att tänka, har en bil framför mig så följer honom bara. Ser på otroligt långt avstånd att en gubbe står mitt ivägen och några sekunder senare fattar jag att det är polisen. FAN! Han vinkar in både mig och bilen framför och visar att man hade kört 15 miles(24 km) förfort. Han tog mitt körkort och tror jag satt i bilen och skakade/halvgrät i ungefär 7000 timmar innan han kom tillbaka med körkortet och min böter. 150 dollar, ja tackar ja! Nu sitter jag otroligt generad nere på mitt rum och tänker stanna här tills 30onde oktober. Ska ha ett "snack" med familjen snart och jag tänkte säga något i stil med "sånt där händer aldrig mig" men har ju redan hunnit med rödljuset så den repliken sket ju sig!

New York

Efter allt som har varit med att ha blivit moster igen glömde jag helt bort att skriva om min fantastiska helg i New York.

Jag kom på fredagkväll och Christian mötte upp mig vid bussen, en lååång kram och massa "det är så roligt att se dig igen". Vi åkte till hans lägenhet i Brooklyn(han bytte från den på manhattan för det va möss springade på golvet) som var hemst ecklig, jag fattar inte hur dom kan bo sådär. Tycker synd om dem. Men på taket var det utsikt över hela manhattan och där satte vi oss och tog en öl och pratade om livet. Så mysigt! På lördagen var vi upp i tid för att äta frukost på ett café i Brooklyn som enligt Christian hade världens bästa kaffe, riktigt gott! Vi åkte in till Manhattan för Christian hade castingar att gå på och jag klagade inte. Det var så roligt och se hur han jobbar och samtigt hänga med massa snygga modeller. De är dock runt två meter långa allihopa, jag är lite förvånad över att jag inte har nackspärr haha! Mötte upp Matilda och Jennifer på kvällen för då var det party! Vi var i Christians lägenhet och sedan hos nå kompisar till han. Jag hade så sinnessjukt roligt! På söndagen hängde jag med Matilda och Jennifer, åt sushi(Loooveit) för andra gången den helgen och gick och shoppade lite svenskt godis för 100kr som jag sedan glömde på bussen påväg hem. Var inte långt ifrån att börja gråtaaa!
Riktigt lyckad helg, meer av sånt tack! :)

Igår hade jag spakväll hos mig med Cindy. Tände ljus, målade fransk manekyr(dock bara Cindys naglar, jag hatar nagellack), gjorde handmassage, ansiktsmask med gurkor som bara trillade av och lyssnade på min man Gavin Degraw<3. Var otroligt mysigt.

Nu har jag precis kommit hem från Ihop, värdelns bästa ställe. Jag har sagt det förut men säger det igen, kommer jag hem fet från USA så är det Ihops fel! Dessa pannkakor med sirap, grädde, jordgubbar.. mmmmuuummms

Moster!!!!

Imorse ringde Elin och Johan och berättade att de har fått en pojke. Jag började storgråta av sån otrolig lycka. Jag är världens stoltaste moster och jag har längtat efter den här dagen så länge! Stort grattis till er, jag önskar er all lycka <3

 

Jag visste när jag åkte till usa att jag kommer missa saker, men att vara på andra sidan jorden den här dagen är bland det jobbigaste jag har varit med om.



Jag och en några timmar gammal Bella


New York

Kom precis hem från NY. Bästa helgen på länge! Gud vad roligt jag har haft. Skriver mer imorgon när jag är piggare. Nu ska jag sova i min underbara säng.


Packar

Har ett städat rum med tända ljus och äter djungelvrål samtidigt som jag packar lite inför min resa som är imorgon. Känns bra! :) Ska bli så skönt att komma iväg en helg och träffa Christian som känner mig på alla sätt och vis! Bara tanken att få slappna av en helg helg, hua.

Jag jobbade extra länge idag(11,5 timmar!!) så jag kan sluta tidigare imorgon. När jag har slutat jobbat passar killarna på att bygga kojor i mitt rum. Nu är klockan 8 och de har gått och lagt sig. Jag kommer sova såå skönt inatt!! Innan Jackson gick härifrån sa han "Lisa, blunda och sträck ut armarna så ska du få en överraskning" Det gjorde jag och då fick jag en sån underbar kram som bara Jackson kan ge! En lång dag med dom och nä, jag får inte nog! Mina sötisar <3

image descriptionimage description

70 farenheit

Sjukt varmt! Orkar inte kolla upp hur mycket 70 grader är men kalla det svensk sommar!! Om det här är vinter vill jag inte veta vad sommar är, men har ju hört att det inte ens vara roligt att vara ute då.

Idag har jag varit och ätit frukost med Elina och planerat ännu en kurs. Det är en Boston kurs, vi kommer läsa några dagar om Boston sen göra en tripp dit över tre dagar. Den är i sommar och känns som evigheter dit! Vill göra allt nu haha.

 


3 Månader

Överlyckling! Bokade precis bussresan till New York som blir på fredag! Ska hälsa på Christian och hänga med han hela helgen. Ska också träffa Matilda på lördag, kommer bli awesome!!

Jag har också glömt att berätta att jag och Åsa har köpt biljetter till Coldplay konserten som är i sommar!

Tre månader i staterna idag.
Det här har jag gjort i Januari.
Började året med att lyssna på "give me everything" live, på Miami Beach.
Åkte vidare till Seebring och degade ett par dagar med norskarna.
Fortsatte resan till New York, Long Island och avslutade den i NYC.
Kom hem till snön som varade i en dag. Byggde snögubbar och en ljuslykta som fick stolt presentera Sverige.
Börjat tagit hand om underbara Maggie.
Fick sena julklappar av familjen från Sverige och och ännu senare julklapp av Linda, blev jääätteeglad!
Hade party i mitt rum med Christy, yey.
Fått otroligt mycket kärlek från barnen.
Spelat uno med tusen olika regler. Mina regler är bäst.
Var på sjukaste spaet med Carolin, kommer åka dit igen. Lovar!
Gått runt med en klump i magen tack vare att Elin & Johans bebis verkar vilja bli ett februaribarn.
"Köpte" en kurs i fotografi som börjar den första april.

RSS 2.0