Sleep over

Elina åkte precis härifrån, hon sov här inatt. Gjorde toast och fruktsallad till frukost, så gott!!!
Slutade tidigt igår för jag ska jobba idag.

Åkte till Georgetown med Carro, köpte en väska och ett linne på Urban Outfitters, älskar väskan!

 


Zoo

Har varit med Elina sen lördags haha.. vi har inte gjort något speciellt. Bara hängt vilket är otroligt skönt måste jag säga!

Ikväll är det match, taggad som satan är jag :D Min förra match blev ju inställd för det regnade. haha usa..

Förra helgen åkte jag, Åsa och Linnea på zoo. Vi såg lejon, zebror och tigrar blandannat. En riktigt mysig dag! Jag hade med min kamera och tog jättemycket fina bilder, här är en på ett vattenfall som var på zooet.

 


The Capitals

Efter jag slutade jobbet såg jag på facebook att Jenna och Carro undrade om jag ville följa med på bio. Tackade ja och dom kommer och hämtar upp mig i sina Capitalströjor, dog lite när jag insåg att jag ska sitta på en bar i tre timmar och kolla på ishockey. Spelade med rätt bra och säger med min fina outfit att jag inte äger en röd tröja, vilket dom trodde på. Samtidigt som jag tänkte "ska ALDRIG slöläsa igenom meddelanden igen, gaah".
Det vart ju iallafall en bra kväll även fast minuterna i ishockey kan vara dom segaste!

Tror Carro grät lite när The Capitals vann, hon har iallafall skrikit sönder mina öron :)


Shopping

Igår var jag på min fotografikurs med min saknade Elina. Vi lärde oss att knäppa jättecoola bilder och jag önskar att min dator fungerade så jag kunde visa er! Vi åkte nämligen till georgetown efter kursen och fota. Så kul!

Var och shoppade smycken i lördags.


Gavin Degraw

Då gör vi ett nytt försök då! Köpte precis Gavin Degraw-biljetter till mig och Frida. Den 9onde juni har vi platser på Wolf Trap för att se honom och Colbie Calliat nästan längstfram. Lääääängtar!!!!

Match

Kom precis hem från match. Vi förlorade med 3-2. Det var svinkallt ute när vi spelade, ungefär 5 grader! Usch. Nästa match på söndag med mitt andra lag. :)

In action

 


Happy Easter!

Lite försentat.
Helgen var full med roligheter. På Lördagmorgon klev jag upp i tid för att följa med familjen på egg hunting. Vi åkte till stranden och där var det fullt med follk. En kvinnogrupp hade gömt egg med godis i överallt runt stranden och det var barnerns uppgift att hitta dom. Ju mer du hittade, ju mer godis fick du. Alla sprang runt som galningar!
Tyler letar förfullt efter ägg
image description


Vid 12-tiden var vi klara, då kom Elina och hämtade upp mig för att åka in till DC. Där hyrde vi cyklar och cyklade till The Monumet, The White House och The Capital. Vi åt picknick och hade det jättebra. Knäppte också massor med bilder men min dator funkar (än) så de kommer någon gång i framtiden.
Den här bilden knäppte jag med min kära iphone.
The monument
image description

Efter DCtrippen åkte vi till hem till Elina och åt middag och gjorde ordning oss för party.
Jag hade roligaste kvällen på länge trots att allt gick åt skogen haha;
Vi kom på när vi stog och fixa oss att bussen som skulle ta oss till metron gick om en timme, så det var brottom. Fixade oss snabbt som satan så vi kunde förfesta lite, vilket vi gjorde. Sprang till bussen i våra klackar och ställer oss och väntar, inser efter en kvart att vi har missat den så vi besäller en taxi. Tar taxin till Metron, väntar 15 min på metron, åker mot DC och pratar och skrattar - tittar ut och ser stationen vi skulle av på åka iväg. Hoppar av på nästa och måste vänta 15 min även där, åker tillbaka, byter metro på ett annat ställe och 1,5 timmar senare är vi ätnligen i DC, vilket egentligen skulle ha tagit 30 minuter. Går mot klubbarna och eftersom jag är under 21 så fick jag iden att smita in på en klubb vilket jag gjorde och lyckades,väntar på Elina och hon kommer aldrig in så jag går ut igen och då visar det sig att hon har glömt sitt ID och de släpper inte in henne. SKA OTUREN ALDRIG TA SLUT? haha...
slutade med att vi gick in på en klubb, frågade vakten om vi fick komma in utan leg och äntligen tänkte vi. Kom in och där var det tomt! haha. Hade iallafall jätteroligt, fnissar lite för mig själv när jag tänker på kvällen.
Min fina vän Elina & jag
image descriptionimage description

På söndagen firade de påsk här. Jag fick påskägg med godis i av familjen, jättegulligt.
Det kom massa grannar över och firade med oss, vi började med att äta. Det var buffé - blandannat skinka och potatisgratäng.
Tårtan och kakor!
image descriptionimage description

Efter maten var det äggletning som gällde igen. Vi gick ut och gömde massa ägg på gården och de fick leta. Istället för godis i äggen så var det konfetti. De tog ägget ovanför någons huvud, kläckte det och sa "Happy Easter!!" Otroligt roligt måste jag säga!
Egg hunting
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

På kvällen åkte jag tillbaka till Elina och somnde framför en film, som vanligt.. Hon vill inte titta på film med mig nå mer, jag förstår inte varför?
Hade en jättebra helg. Hoppas ni hade det med! Glad Påsk!

Min vecka

Förlåt för mitt dåliga uppdaterande. Livet rullar på och det händer inte så speciellt mycket nu. Känns mer som jag gör det "vanliga" varje dag. Med andra ord har jag varit här så pass länge att det känns som hemma på riktigt. :)

Den här veckan har pojkarna påsklov vilket betyder att jag har lite annorlunda schema som jag älskar, 10 till 7 varje dag. Och ikväll går jag på helg!
Efter jobbet ska jag åka till Christy som jag inte har träffat på jääättelänge. Vi får se vad vi hittar på.
Imorgonbitti ska jag och familjen på "egghunting". Får berätta mer om det när jag vet vad det innebär. Skulle gissa på att vi ska leta ägg med godis i. Det roliga är att vi ska göra det igen på söndag! Efter det ska jag och Elina åka in till DC och hyra cyklar. Vi ska cykla igenom hela DC och bli experter om staden. Sen blir det utgång skulle jag gissa på:)

Som ni vet så har jag alltid sagt att de firar högtider "lite" extra här. Så varför inte köpa två levande kycklingar till påsk?


Frida!

Den sista maj kommer hon hit, om 8 veckor!!!!!!!!! Kommer bli underbart!


5 månader

Vilken härlig helg det blev!
I fredags kollade jag på bio, the hunger games. Riktigt bra var den! Det har blivit mycket bio nu på senaste, men det är bara kul:)
Igår gick jag och Åsa ut och åt middag och drack massa öl som slutade med en lång natt på krogen, hade jätteroligt:)

Idag började min fotografikurs, kan inte fatta det. Vi signa upp för den för ett par veckor sedan känns det som, men nädå, ett par månader!!

Kollade precis min mail och hade fått en frågan av min lagkapten i mitt fotbollslag om jag vill spela med "söndagsteamet" när dom har matcher. Jag behövde inte betala något och dom skulle betala tröjan åt mig. Tackade jag ja? JA förfasen!:D:D


Igår hade jag varit i USA i 5 månader!
Det här har jag gjort i Mars.
Började min månad i Sverige med familj och vänner - underbart.
Fick magsjuka, spydde, spydde och spydde, blääää.
Solade i 30 grader. Måste påpeka att det är mars vi pratar om.
Började spela fotboll och tog hem priset som lagkaptenens "hero" efter första matchen, nöjd tjej.
Åkte till Niagara Fallen samt Canada. Såg fallen och drack laglig grön öl(19års gräns i Canada)
Varit på två biosar. 21 first jump street & The hunger games. Se dom!!
Började få sjuklig hybris för att få se Gavin Degraw live och då passade han på att bli sjuk.


RSS 2.0